Carry  de  Canard

Carry  de  Canard

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Carry  de  Canard. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Carry  de  Canard is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Carry  de  Canard is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Carry  de  Canard, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Carry  de  Canard delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Carry  de  Canard is Pour 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Carry  de  Canard using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Le Carry Canard est un plat traditionnel de la gastronomie Réunionnaise, c'est un plat mijoté pleins de saveurs avec un mélange d'épices, son gout est incomparable, en accompagnement de riz blanc ou du riz blanc mélangé à du maïs fin, et un bon rougail de tomate, ou une sauce oignon, Le Carry Canard est un excellent plat familial, la recette ci-dessous ;)

Ingredients and spices that need to be Take to make Carry  de  Canard:

  1. 1 k 200 de canard frais découpé en morceau (pas trop gras)
  2. 3 cuil à soupe d'huile de tournesol
  3. 6 gousses ail pilé ou mixer
  4. 1 ou 2 oignons à émincer
  5. 1 branche de thym
  6. 1 c à c de sel fin
  7. 1 c à c de poivre fin
  8. 1 c à c de curcuma
  9. 3 cm gingembre pilé
  10. 2 petites tomates allongées bien mures à concasser
  11. 3 belles tiges oignons verts (cive/cébette/oignons nouveaux) pour la déco

Instructions to make to make Carry  de  Canard

  1. Mettre la viande dans une marmite, couvrir, Sur feu moyen, laisser rendre un peu sa graisse en le remuant de temps en temps pendant 5 mn, Ensuite ajouter l'huile de tournesol, (tout dépend de la quantité de gras que la viande a rendue) et laisser bien dorer tous les morceaux, Il faut quand même garder un peu de graisse de canard, Quand la viande est bien dorée, ajouter les oignons émincés, bien remuer pendant une bonne minute
    Laisser les oignons bien suer
  2. Puis ajouter l'ail et le gingembre pilé, bien remuer ensemble
    Ensuite ajouter le thym, le sel, le poivre et le curcuma ;) baisser le feu, bien remuer ensemble
    Puis ajouter les 2 tomates concassées, remuer et laisser compoter pendant 5 mn sur feu doux et à couvert
    Pendant ce temps, préparer environ 1 litre d'eau bouillante (je mets toujours de l'eau bouillante pour avoir la même température de la viande)
    Couvrir la viande d'eau bouillante, puis laisser mijoter sur feu doux et à couvert.
  3. La durée de la cuisson est en fonction de la qualité et l'âge du canard, j'ai laissé mijoter pendant une bonne heure, En cours de cuisson ajouté de l'eau si nécessaire. (Si la viande n'est pas cuite)
    Presqu'à la fin de la cuisson, ajouter le foie, perso je ne fais pas frire le foie (au début) ça devient raide, je l'ajoute à la fin, vérifier l'assaisonnement (sel), La sauce obtenue doit être présente mais bien réduite et non grasse avec une jolie sauce bien épaisse
    Parsemer d'oignons verts
  4. Coupez le feu, c'est prêt ;)

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit essentially hot, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to discover them however just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and simple lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Ultimate Carry  de  Canard. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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