Gâteau Chemin de fer

Gâteau Chemin de fer

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Gâteau Chemin de fer. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Gâteau Chemin de fer is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Gâteau Chemin de fer is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Gâteau Chemin de fer, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Gâteau Chemin de fer delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Gâteau Chemin de fer is 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Gâteau Chemin de fer estimated approx 15 minutes.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Gâteau Chemin de fer using 16 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Gâteau typique réunionnais.
#février #cuisinecréole #cuisinedelaréunion

Ingredients and spices that need to be Take to make Gâteau Chemin de fer:

  1. Pour le biscuit
  2. 4 œuf
  3. 120 g sucre
  4. 1 cuillère à café l'arôme de vanille liquide
  5. 50 g farine
  6. 50 g feculent
  7. 1 cuillère à café levure chimique
  8. 30 g beurre
  9. Pour la crème vanille
  10. 190 g beurre froid
  11. 190 g sucre glace
  12. 2 jaunes d' œuf
  13. Les graines d'une gousse de vanille pour la décoration
  14. 110 g sucre en poudre
  15. Du colorant rouge liquide
  16. Des copeaux de noix de coco noix de coco finement râpé

Steps to make to make Gâteau Chemin de fer

  1. Préchauffer le four à 220 degrés. Séparer les blancs des jaunes.
  2. Dans un bol, fouettez les jaunes et le sucre jusqu'à les faire blanchir. Incorporer l'arôme vanille
  3. Mélangez dans un petit bol les ingrédients secs : la farine la fécule et la levure.
  4. Versez la moitié des ingrédients secs sur les jaunes et fouettez puis incorporez le beurre fondu. fouetter encore et versez le reste des ingrédients secs.
  5. Monter avec une pincée de sel le blanc en neige ferme et les ajouter très délicatement à la préparation précédente. Versez la préparation sur une plaque recouverte de papier sulfurisé. Faire un rectangle d'environ 28 cm sur 24.
  6. Enfourner à 220 degrés pendant 7 à 10 minutes cuisson et surveiller suivant les Four. une fois la cuisson terminée; retirer le biscuit du four et le démouler encore chaud sur un torchon propre et légèrement humide. Rouler le biscuit immédiatement sans trop le serrer. Laissez refroidir.
  7. Préparation de la crème vanille dans un robot, battre le beurre froid coupé en petits dés avec le sucre glace. Au bout de quelques minutes vous obtenez un bel aspect crème. Ajoutez alors les jaunes 1 à 1 puis les graines de vanille et bien mélanger
  8. Une fois les biscuits froid, le remettre à plat sur le plan de travail purée partir la crème régulièrement à l'aide d'une spatule. Rouler alors le biscuit sur lui-même très délicatement en veillant à ne pas le casser.
  9. Garnissez le gâteau d'une légère couche de crème et laissez reposer l'ensemble à température ambiante ou dans le réfrigérateur si nécessaire.
  10. La décoration :
    Dans un bol, mélanger vivement le sucre et quelques gouttes de colorant rouge jusqu'à obtenir un beau rouge vif. Répartir le sucre sur une grande plaque et il roulait le gâteau en le pressant légèrement pour que le sucre adhère bien. Saupoudrer légèrement de noix de coco et placez au frais avant de servir.

As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you don't require to learn them but only if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and also easy lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Gâteau Chemin de fer. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagne épinard saumon

Lasagnes au saumon, poireaux, fromage de chèvre  et allumettes

Lasagnes aux aubergines